Että joskus voi tulla pienestä paha mieli...tuttavaperheen mies poikkesi kylään mieheni luo ja touhusin kahvit pöytään ja hipsin sohvannurkkaan neulomaan lapasia. Kahvit juotuaan mies yksikantaan tokaisi,että eikö talon emännällä ole muuta tekemistä kuin nyhrätä joutavia (saman perheen jalat olen villasukissa pitänyt)...haavi auki vähän aikaa tuijotin ja sanoin,että taitaa tulla teille villasukaton talvi!Päivä meni mokomasta ihan haturalleen : (

Olen huomannut olevani outolintu tämän neulontaharrastuksen takia...valmiista tuotoksista pääsen hehkuttamaan vain omalle perheelle ja nyt onneksi tänne! Lankakerien ostamisen ja omistamisen tyydytys on huikea,tuttavien mielestä vain rahan tuhlausta.

Tässä lankaperheen uusia jäseniä...löysin nämä Novitaklubin neulomon myydään/ostetaan palstalta.

222897.jpg

Silkegarn-lankaa(100% silkkiä) 150g...ei vielä hajuakaan,mitä tästä tekisin!

222899.jpg

Tumman sammalenvihreää Superwash sport-lankaa (100% villaa) 400g,tätä tulee 200g lisää.

222907.jpg

Tumman suklaanruskeaa lankaa, samaa kuin yllä oleva lanka 250g. Näistä ajattelin tehdä itselleni jotakin, ehkä neuletakin tai jotakin,onhan lankaa yhteensä yli 1kg!

222893.jpg

13v.murkkutyttömme Noora halusi välttämättä eripari lapaset ja minä toteutin toiveen.

Vielä huomenna "vapaapäivä",keskiviikkona tulee 2 tukiperhepoikaa 5 päivän lomajaksolle ja perjantaina 2 muksua lisää,hekin viideksi päiväksi. Ajattelin, että jospa saisin muksut neulahuovuttamaan kun noita huovutusvillojakin on tullut haalittua!