...ja muita eläimellisiä tapahtumia eiliseltä!
Nuolu kissa on jo jonkin aikaa "yrittänyt" opettaa lapsiaan kiinteälle ruoalle.On yrittänyt ikkunan kautta(tietää,ettei ovesta lasketa Eväiden kanssa!) tuoda lintua,hiiriä ja myyriä,mutta eilen oli kaiken huippu,kun raahasi itseään isompaa jänistä ateriaksi pienille,eihän me ilkeät ihmiset laskettu herkkupaistin kanssa  sisälle!

Koiranpentu,jolla on varsin erikoinen nimi, Sönkkö,jäi pihaan odottelemaan,kun me Ihmiset lähdettiin autolla katselemaan muutaman kilometrin päähän vattutilannetta,tulee muuten taas paljon,raakojahan ne vielä on,no kuitenkin,kun palattiin kotiin,niin nuuhkittiin jo pihalla,että koko tienoo löyhkää ihan niinkuin ihmisp..kalta,Sönkkö onnellisena tuli meitä vastaan ja kuinka ollakkaan,koirapolonen on pudonnut kakkaojaan,siis voitte varmaan kuvitella mikä haju...
762533.jpg

...siis pesuhommiin.

Illalla myöhään seurattiin,kun lintuemo ruokki jo lentämään opetellutta lastaan...
762556.jpg

...poikanen oli järkyttävän iso emon rinnalla.Käkihän se siinä,emopolonen oli reilun peukalon kokoinen ja lapsi tosiaan jättiläinen,on siinä emolla ruokahuollossa kiirettä!

Cavern on kiireen keskellä edistynyt,mutta onkohan se minun vartalotyypilleni : )  ihan onnistunut,teen sen kyllä valmiiksi,ans kattoo sitten.Nyt kyllä neulontatahti hidastuu himpun verran,meillä tulee heinäntekoa hevosille talveksi...viime vuonnakin käsiteltiin n 1000 pienpaalia,tänä vuonna tulee vähemmän.

Ai niin,minäkin haluaisin tehdä kassin ET-lehdestä,mutku... mulla ei ole sitä.Saisinko minä jostakin/joltakin ohjetta,jos mie oikein sievästi pyydän : )


Ai niin,palasin vielä kertomaan,että minulle on tulossa JO TÄNÄÄN paketti,lähetystunnuskin, on joten postin eikun itellan sivuilta kävin katsomassa...painoa paketilla on 660g,mitähän siellä on : )))
Taidan paljastaa illalla vasta!