Vau...mukavaa,että blogiani on käyty lukemassa ja kaunis kiitos sekä  kumarrus Teille,jotka olitte kommentoineet!!

Eilinen päivä meni PELA:n järjestämässä tukiperheiden tapaamisessa ja mielenkiintoista luentoa kuunnellessa ADHD-lapsista.Meillä käy tällä hetkellä joka kuukausi 6 tukiperhelasta viikonloppuisin,muutamalla on oireita adhd:sta, mutta ei diagnoosia. Saimme käytännön ohjeita ja rutkasti uutta tietoa.

Sukat sain illalla valmiiksi,tällä kertaa Maija-langasta.Nyt suunnitelmissa huivin teko. Salomonin-solmuilla olen monta huivia ja ponchoa värkännyt,osa on jo maailmalla,nyt mielessä Fifi III teko...olisi lankaakin,ohutta Pirkkaa, oikein ihanaa tummanpunaista !

Asiasta kolmanteen...onko joku käyttänyt  Wetterhoffin Iikka-lankaa,löytyy jonkun verran(petrolin sinistä 3 vyyhtiä,luonnonvalkoista 1 vyyhti,1 vyyhti vihreää),lankaa 100g vyyhdissä näyttää olevan 450m ja on huopuvaa KAI. Vinkkejä otetaan vastaan.Voisinkin vaikka arpoa näin uuden blogin kunniaksi ehdotusten kesken palkinnon,jätä ehdotus kommentteihin 14.10. mennessä.

Viimeinenkin koiranpentu lähti eilen uuteen kotiin, surullista,mutta onneksi löysivät kaikki oman hyvän  ja kiltin ihmisen,