...suoritettu,parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Uskomatonta,mutta totta,nalli napsahti ...dadaa,rummun päristystä ja fanfaareita...

Makepeace75 kirjoitti 03.12.2009 - 22:03
Joulun tuntee tunnelmasta. Kiireettömästä vapaasta oleilusta, kun ei tarvitse enää säntäillä mihinkään. Joulun tuntee hyvien ruokien tuoksusta, niiden jo lapsuudesta tuttujen ja rakkaiden. Sen tuntee myös antamisen ja saamisen ilosta.

Herkkulanka on aina tervetullut. :o)

Onnea ja palkintoa pukkaa,osoitteen taidan tietääkkin : DDD

Kiitos kaikille osanottajille.

Mie olen ollut harvinaisen huono ystävä,kaveri viime aikoina ja sen huomaa myös siitä,että joululahjoja ei taida postin matkaan lähteä.Koko syksyn jatkunut hermoja raastava ja aika ajoin masentavat tapahtumat ovat saaneet sen aikaan.Pakko pyytää anteeksi Ystäväni,mutta näin on.Muistakaa kuitenkin se,että miun sydämmessäni on tilaa aina Teille ja toivottavasti olen antanut ja olette vastaanottaneet palasen miun sydämmestäni,Ajattelen Teitä...

Käsitöistä sen verran,että villahousut odottavat vielä kuminauhaa ja kuvausta(jospa tänään) ja sukkaa pukkaa,sekä aikuisten että lasten.

Joulu on meillä vaiheessa,ei lahjoja, ei leipomuksia ,ei jouluruokia,ei yhtään mitään olla hankittu.Onhan tässä vielä aikaa.

Eilen illalla oli pientä piristystä,pikkujoulut.Todella hyvää ruokaa ja ihan hyvää seuraakin.Oltiin omalla autolla ja lähdettiin ajoissa kotiin.

Ja Marjutille iso kiitos masentavaan hetkeen jouluista suklaata, miulle suurta lohtua tuovaa eliksiiriä.