...poikaa nyt,niin kuin Pelle Hermanni aikoinaan sanoi :D elikkäs Rohelinen sain muutama minuutti sitten pois puikoilta! Herran pieksut,että on ihana ja sopiva!!!! Napit vielä ja päättely,niin kuvataan,joko hämärässä tai miten saan jonkun kuvaus assistentin paikalle.Juuso on yöduunissa työharjoittelemassa vartijantehtäviä,joten heräilee tänäänkin hämärässä,siippa on duunissa ja palailee kotiin myös hämärässä ja Joonalla on isoiskoulutus,joten tulee pimeällä,koirat ja kissat ei ihan vielä osaa käyttää kameraa,mutta jonkun sortin kuvatuksia siis lupaan!

Tilaus tuli Juusolta pipoon,lämpimään sellaiseen ja Paulikin tarvitsisi päänlämmikkeen,joten tärkeysjärjestyksessä ne tulee seuraavaksi ja saatan sivussa aloitella jotakin muutakin.

Yleensä kärsin kovasti pimeän ajan väsymyksestä,tai oikeastaan koko talven käyn puolella teholla,mutta nyt ilmeisesti varsin mukava viikonloppu antoi potkua ja energiaa,samoin Omega-3 pillereillä saattaa olla osuutta asiaan.Nyt kyllä riittäisi intoa vaikka jaettavaksi asti,jos vain sitä voisin jotenkin antaa ja jakaa! Tää menee ihailemaan tuotosta peilin eteen ja tekee ne kotihommat pois alta :D Ihanaa pakkaspäivää kaikille toivotan minä,joka en niin pidä koko talvesta!