...taitaa nykypäivänä olla kirosana,tai sitten se on jonkun mielestä kovinkin tavatonta(viittaan sähköpostia lähettäneeseen).Mitä se kiltteys on ja onko sen vastakohta tuhmuus?Onko kilttiä ilahduttaa jotakuta toista ilman että odottaa saavansa takaisin muuta kuin hyvän mielen?Onko tuhmuutta olla auttamatta?Taas mie mietin...Usein kiltteys yhdistetään tyhmyyteen.Onhan se niinkin,että kilttejä kusetetaan ja käytetään hyväksi(kuin on myös usein allekirjoittaneelle tehty),mutta ainakaan mie en ihan niin tyhmä,ettenkö sitä huomaisi.Ja mie muistan ja saatan olla aika pahapäinen ja ilkeä eli siis tuhma.

Olin muuten kiltti...kävin keräämässä 32 asteen helteessä mustikoita ja tein pullataikinan kohoamaan.Aion tehdä pullaa ja mustikkapiirakoita omalle perheelle ja kesänaapuriperheelle ja aion syödä niitä myös itse!

Ja sitten siihen linkkivinkki lahjontaan.Muutaman vastauksen sain ja olen tosi tyytyväinen,taso oli huikea.Pistin ne korvan taakse ja toteutan kyllä ainakin muutaman ja arvoin vaivaa nähneiden kesken.Huopatossunen,otahan yhteyttä sähköpostiini,niin neuvotellaan haluatko lankaa vaiko jotakin valmista(klikli. tarja at gmail. com välit pois)