...reissattiin Keski-Suomeen,Jämsään,viikonlopun viettoon.Noora ja Eetu oli matkassa ja saivat laatuaikaa.Himos areenalla esiintyi Nova-clubin tapahtumassa Happoradio ja kuskasimme lapsukaiset sinne.Me vanhemmat vietimme torkkuen lauantai-iltaa kämpillä odotellen hakupyyntöä...Reissu oli vallan mainio ja olisi ollut täydellinen,jos olisin tavannut muutaman neulovan Ystävän,mutta sairastumiset sotkivat suunnitelmat! Vilkutus teille <3<3

Kotona ei sen sijaan kotijoukoilla ollut kovinkaan ruusuinen viikonloppu,vesi ja viemäri jäätyivät,viemäri edelleen jäässä,mutta vettä tulee hanasta.Varmaan joku saa kiksit tästä tapahtumasta,meitä sen sijaan harmittaa vietävästi.

Uusi reissu oli tarkoitus tehdä seuraavien 2 mukelon kanssa maaliskuussa,mutta Juuso on ollut työharjoittelussa sen verran jämäkkä,että sai postissa työvuorolistan ja lomitushommaa,ihan palkallisena vartijana 12 päivää,tai siis yötä.Siirrämme uutta reissua ilmeisesti huhtikuulle,kädentaitomessujen aikoihin.

Kävin Titityyn kaupassa,ostin vain muutaman kerän Cascade superwash lankaa.Oli niin paljon asiakkaita pienessä tilassa,joten en saanut kunnon ostoksia aikaiseksi.

Luminen edistyy,niitä neuvoja olisin tarvinnut,mutta päätin olla kerjäämättä ja sovellan,jos en osaa.Tein ensin vartalo-osan kainaloihin asti ja toinen hiha on valmis,toista aloiteltu.

Hajaantukaa siis,täällä ei ole mitään nähtävää :D