...nyt vasta sain kengät jalasta sen jälkeen kun ne aamulla laitoin jalkaan.Äsken tultiin kaupungista Hennulin hausta ja ruokaostoksilta.
Päivä oli mielenkiintoinen,huovutettujen hattujen,lapasten,huivien ihailua ja ostin mie itsellenikin pipon,kuvaan huomenna.Taidokkaita oli totta tosiaan työt,tämä samainen nainen oli Helsingissäkin ollut taannoin messuilla myymässä.Saman henkinen kuin mie oli ja sain sydämmeni kyllyydestä jutustella käsitöistä ym. asiaan liityvästä.Esittelin Knit Picksin puikkoja,nainen ei ollut nähnytkään sellaisia,ja ensi viiikolla,tai seuraavalla nainen tuo minullehahtuvia,iiik,punastellen tunnustan.

Ne isot tavis-sukat(kokoa 46) lähti kuvaamatta uuteen osoitteeseen ja ihana papparainen pyysi niin kauniisti ensi viikon perjantaihin mennessä"pässin pökkimistä" sukkia,pakko oli heltyä,niin nätisti pyysi,eli en sanonut ei...

Huominen on siivoamista,meillä on ihan j-ä-r-k-y-t-t-v-ä kaaos ja pyykkiä ihan k-a-m-a-l-a kasa.Ja tänään allekirjoitin TYÖSOPIMUKSEN neljäksi kuukaudeksi eli minuun on oltu tyytyväisiä,ehkä kotona leipomisella ynnä muulla on ollut osuutta asiaan.Itsetunto on kohonnut huimasti ja väsymyksestä huolimatta olen hurjan onnellinen ja tyytyväinen elämääni.

Mie osallistun Kipakan vaihtoon,erilaiseen sellaiseen...siinä ei odoteta itselle mitään,vaan tarkoitus on ilahduttaa jotakuta muuta eli epäitsekkäästi.Mie yritän ilahduttaa useampaa ihmistä...