...mutta onnellinen.Mahtava viikonloppu takana.Useita kohtaamisia,sekä "vanhoja" että uusia tuttavuuksia.Kiitokset,Villasukan blogiin,Kipakalle,Hannalle,PäiviS:lle,Lankakauppa Kujeelle,Villavaaraan.Tapasin myös ohimennen Tuin ja Laikan.Ehkäpä Tuin hiukset paljasti,kuka on kyseessä.En laita linkkejä blogeihin.

Ja ostoksiin,mutta ensin tuliaiset,joista kiitos PäiviS:lle...

 

...iso halaus!

Ja nyt ne ostokset.Ostin ne,mitä lähdin hakemaankin,ainakin melkein...

...Tapionkaupasta Fabeleita...

Kujeen kojusta(ehdottomasti paras,ystävällisin,asiantuntevin palvelu koko messuilla),osa varattu etukäteen eli näette 2 puseroa...

 

...huivin ja 2 sukat...

...sukat Titityyltä...

...ennenkokeilematonta Kirjo-Pirkkaa eli sukkia(uuuups,mistähän nämä?)

...ja 2 kiekkoa hahtuvaa Paulin kanssa suunnittelemaan yhteisprojektiin.Paulikin suoritti ostoksia tahollaan :D. Huomasin juuri,että ne aikomani napit jäi sekä itseltäni että Paulilta ostamatta!

 

Lähes loppuun asti kierrettiin messuilla ja ajeltiin sitten Jämsään syömään ja valmistautumaan iltaan.Eppu Normaali ja Kummelit olivat juuri niin hyviä kuin odotettiinkin.Kuvien ottaminen oli aika mahdotonta.Tungos oli valtava me ja 1098 muuta ihmistä :D

Tässä kuvaus yritys...

Reissu oli siis onnistunut,hyvää seuraa,hyvää ruokaa,hyvää juomaa :D,hyviä ystäviä,hyvät esiintyjät,hyvät ostokset.Kiitos kaikille tapaamilleni henkilöille!