...päivystyksestä.Tytär Henna on jo useamman viikon(5) ollut flunssassa??? tai niin terveydenhuollon ammattilaiset???? on sanoneet...siis kouluterkkari ja tk:n tohtori jolla Henna kävi ja viipyi 3 minuuttia!!!!
Nopea vilkaisu tukkoisen,yskivän ja kuumeisen tytön kurkkuun,lähete labraan nieluviljelyyn ja tulos,ei mitään vikaa???

Tieto tuli viljelystä koulun terkkarilta ja edelleen kuumeinen tyttö oli pyytänyt tilaamaan uuden ajan tohtorilta,mutta terkkari oli vaan sanonut,ettei uutta aikaa tilata,kouluun vaan vaikka kuumetta oli yli 38.

Tyttö soitti itkuisena ja edelleen kuumeisena minulle,pyysi mukaansa päivystykseen,kun ei voi syödä muuta kuin viinirypäleitä ja olo on heikko.Me siipan kanssa lähdettiin heti matkaan,klo 16.30 oli jo työpäivä purkissa,koukattiin tyttö asuntolasta matkaan ja siis päivystykseen sairaalaan.1 lääkäripolonen ja useampi kymmentä potilasta,ei käynyt kateeksi.Me selvisimme vain 4 tunnin????? odotuksella ja selvisi,että nieluviljelyn tulos olikin ollut positiivinen??? eli angiina ja penisiliinikuuri.Että ei taaskaan heru kiitosta muuta kuin tämän iltaiselle tohtorille,nuorelle miehelle joka otti vakavasti tytön taudin eikä pitänyt lintsarina...