...tapahtunut ei unohtuisi,niin rehtori on soittanut miulle tänään useamman puhelun ja uhannut nostaa kunnianloukkaus syytteen jostakin miun sanomastani asiasta!

Mie en jaksa enää...Pauli hoitaa tilannetta nyt ja on aloittanut ensinnäkin soittokierroksen ottamalla yhteyttä poliisiin.Pahoinpitelyasia menee syyttäjälle automaattisesti ruumiinvammojen vakavuudesta johtuen ja Joona kuulustellaan ensi viikon tiistaina vanhemman läsnäollessa.Tilanteessa on niin monta ristiriitaista asiaa koulun ja opettajien sekä tutkinnan puolesta,että asiasta tullaan kenties nostamaan iso haloo,rikosilmoituskin tehtäneen...Luulin jo,että opettajakunta koulussa ymmärtäisi kyseessä olevan väkivaltarikos,ei mikään muu.Tilanteessa keskustellaan 98% ihan asiaan kuulumatonta potaskaa.

Soitin pojan luokanvalvojalle(joka hämmästeli suuresti rehtorin käytöstä) ja soitin myös terveydenhoitajalle(joka myös ihmetteli rehtorin käytöstä).Saimme molempien tuen asiasta.

Toivottavasti saamme oikeutta,lapsiemme henkinen ja fyysinen hyvinvointi on minulle ja Paulille maailman tärkein asia.Pauli ottaa ensi viikon lomaa hoitaakseen Joonan kanssa tarvittavat käynnit!