...vaikka lupasin olla palaamatta asiaan.

En tuonut ilmeisesti ilmi selvästi,että mie pidän työstäni ja olen onnellinen,kun saan olla töissä.On ollut aika,jolloin me molemmat,mie ja siippa oltiin työttömänä.Molemmille tuli KELA:n peruspäiväraha ja lapsia tosiaan on 6.Raha oli silloin todella tiukassa,vähän reilu 400e molemmille jäi rahaa käteen.Ilmaisin vain tyytymättömyyteni aiemmin siihen,että "työmoraali" ei ole kaikilla hallussa,tahtoen tai tahtomattaan.Juoruilu on työpaikalla naisten kesken mukavaa,mutta jos itsensä tai jonkun asiakkaan asioista kuulee ihan väärissä paikoissa(ns. kyliltä) vääristeltyinä,niin se ei ole tosiaankaan mukavaa.Ei kaikelle kansalle kuulu jos perheen Matti ja Maija saa sen ja sen verran toimeentulotukea,vaikkapa Maijan piiloalkoholismin takia.Tai jos kuulopuheiden perusteella Matti on käynyt naapurin Mirkun peiton alla,vaikka ei todellisuudessa olekkaan...Lapsetkin on huostaanottouhan alla,vaikka kyseessä on huolehtiva perhe,jossa on niin monen perheen tavoin työttömyyttä.Ja hyvä vain miusta jos ihmiset osaavat hakea toimeentulotukea silloin,kun sen aika on.Ei ole meidän asiamme,tiedottaa muita ihmisiä asioista,jotka ei meille kuulu.

Hallitus,joka päättää työntekijät täällä paikkakunnalla tähän työhön, oli saanut 6!!!! valitusta tästä kyseisestä naisesta ja päätti olla jatkamatta työsopimusta nyt tai myöhemmin.Ja mie saan toteuttaa työtäni omalla persoonallani,joka latistettiin ihan olemattomiin.

Lähden valmistautumaan duuniin iloisella mielellä ja vien samalla eilen leipomiani juustosämpylöitä alkoholistille,joka selvinpäin kertoi,että rahattomana on tämän kuun viimeiseen asti.

Laitan mietelauseen tähän lopuksi.Oma äitini sen aikoinaan miulle opetti.

Ei kukaan ihminen paha ole,toinen on vaan heikompi toista!

Hyvää viikonloppua!