..tai oikeastaan sukat,on olleet puikoilla viime päivinä.Makean nälkään pääsi puikoille oikein vanha Nalle-lanka,pätkärääkätty kaikilla karamellisävyillä.Oli sellainen harjoituskappale,aloitin kärjestä ja se ONNISTUI...paitsi tuli liian leveä.Jostakin syystä koneella olevia kuvia en saa siirrettyä kuvagalleriaani(vanhin poikakaan ei päässyt viikonlopuksi lomille),jotan kuvatonta tänne eksyneet saavat katsella.Sitä paitsi purin sen,koska olisi ollut suurikokoisen miehen jalan kokoa,mutta väri oli vähemmän miehekäs : )

Sainkin kuvat lisättyä...tosin tuhruiset kännykän kuvat!
532471.jpg

Nyt neulon niitä Jaywalkereita,koska sain apuva täältä,kaunis kiitos!Onnistuu mainiosti ja lankana on Flotte Socke,itse raidoittuva lanka,viileistä ilmoista johtuen sukkamania taisi iskeä.
532485.jpg

Tässä piti olla kuva-arvoitus,mutta kerron asian näin ilman kuvia...Tipsu-koira on iloluontoinen koiranainen,joka on kohdannut karkureissullaan jonkun salarakkaistaan ja rakkaudenhedelmät ovat jo havaittavissa tulevan äidin vatsassa,siis seuraa sisarensa jalanjälkiä elikkäs meille on tulossa vauvoja TAAS!
532418.jpg
Siskokset on parhaat kaverukset!

Nyt sitä tympeää kerrontaa,Juuson kanssa heitettiin sairaalareissu eilen,Oulusta oli lastenkirurgi,joka totesi että pojalla on puolen vuoden sisällä treffit leikkausveitsen kanssa joko Oulussa tai omassa sairaalassa(en älynnyt kysyä,kun harmitti pojan puolesta vallan jumetusti). Itse olemme jo tienneet,että ranne ei ole kunnossa,ei voi poika nostaa,kantaa,taivuttaa,pelata lentopalloa ym. normaali juttuja...ranteessa on luutumattomia luunpalasia,joten avaavat ja luuduttavat.Juusolla on ollut yhteishaku ja vakaa aikomus opiskella ammatti itselleen,turvallisuusalalle on hakenut ja aikanaan haluaa poliisiksi,nyt epävarmaa voiko aloittaa kouluakaan(siis jos pääsee sinne),itsepuolustustaitoja on hankala opetella yksikätisenä.Jospa nyt pikaisesti pääsisi operaatioon kaikkien väärinasennusten jälkeen,ettei pitkittyisi enää tämä paraneminen,kipuileekin polonen jatkuvasti. Lohdutukseksi käytin pojan pizzalla ja jätin ne petrooli Woolit hakematta.