...on näiden myyjäisten osalta suoritettu.Paitsi Nooralla on 9.pvä myyjäiset ja Joonankin luokan lastentapahtumaan pitäisi leipoa ja Oriflame esittelyyn pitäisi osallistua ja... Siis vuosi sitten en olisi ikuna uskonut,että minusta tulisi näin kiireinen...No,ne 30 kakkua on tehty,päässä pyörii tiikerikakut,ananas-kookoskakut,kardemummakakut,suklaakakut ja rikkana rokassa Pinaatti,tosin neuleen muodossa.Aloitin sen,vaikka muutakin neulomista olisi...siis niitä sukkia.Mutku,seireenin tavoin NE NOROT kuiskutteli ihan vieressä ja en voinut vastustaa kiusausta.

Siipan kanssa leivottiin vielä porukalle täällä kotona 5 !!!! pellillistä pizzaa.Ei me kaikkea syöty,tehtiin tarkoituksella paljon,että riittää Paulille ja Juusolle huomiseksi duunipäiväksi evästä ja saa muksut koulusta tultua lämmittää,pitänee nimittäin lähteä huomenna työpäivän jälkeen ruoan hankintaan kaupunkiin ja leivontatarpeetkin alkaa olla finito.

Papparaisen koiran tossut tuli valmiiksi,huopatöppöset,oranssit sellaiset.Toivottavasti passaa Tellu-koiran tassuihin ja molemmat vanhukset saa tallustella monta monituista lenkkiä...

Ja blogivoittopaketti lähti kuin lähtikin matkaan tänään,tavoilleni uskollisena,unohdin kuvata sen...