Sairaalareissu pojan kanssa käyty...ajat oli harvinaisen vähän  myöhässä,vain 15 minuuttia.Uutiset Juuso-pojan ranteesta ei olleet kovin valoisia,niinkuin ounastelinkin.Valotan vähän taustoja:
Elokuun puolen välin kieppeillä Juusolta murtui ranne skeittilaudalla kaatuessaan,sairaalan ensiavussa kuvattiin,kipsattiin ja kuvattin taas,ja todettiin,että on kipsattu väärään asentoon,lähetettiin kuitenkin kotiin! Poika lämpöili kotona ja soittaessani sairaalaan,sanottiin että on tulehdusprosessi on on "normaalia" murtumien yhteydessä,poika söi jatkuvasti resepti Buranaa maksimiannoksen vuorokaudessa kovaan kipuun ja kuumeiluun,viikon päästä kuvattiin taas pyynnöstäni(lue vaatimuksestani! ) ja todettiin taas,että väärässä asennossahan se on,ensiavussa yritettiin puudutuksessa repiä jo osittain luutunut ranne pois paikaltaan ja asentaa oikeaan asentoon,kivun takia ei onnistunut joten leikattiin ja piikkillä laitettiin luut yhteen...luultiin että asia on ok. Taas kontrolliröntgen parin viikon päästä ...todettiin,että luun palasia on irrallaan! Jätettiin vaan kipsiin odottamaan ja kirurgi totesi,että ei pitäisi aiheuttaa toiminnallista vajetta.Piikki poistettiin ja kipsi ja luvattiin kontrolliaika lähettää perässä...kutsua ei kuulunut ja soitin kysyäkseni asiaa.Minulle ilmoitettiin,että lääkäri oli sanonut,ettei kontrollia tarvita.Kerjäämällä sain kuitenkin ajan ja tänään lasten ortopedi totesi,että ranteessa on ollut toinenkin murtuma ja luun paloja on irrallaan,toiminnallista vajavuutta on ja aikaajoin särkyäkin. Annatin tulla tuutin täydeltä,kysehän on kasvavasta lapsesta,jolla on vielä elämä edessä.Ortopedin mielestä leikkaushoito tulee kyseeseen,jos särky kovenee...uusi kontrolli huhtikuussa.Mietimme potilasasiamieheen yhteyden ottoa,hoitovirheeltähän tämä vaikuttaa!

No nyt tuon paahtamisen jälkeen iloisempia asioitakin...posti toi Anna hyvän kiertää-paketin paperi40:ltä
ja sisältö oli tämä...
330261.jpg
...kaunis kiitos ja kumarrus,sinullekkin on postia tulossa : )

Laitoin myös tänään postiin blogivoittopaketit,joten tarkkailkaa postejanne Vanilla,
Marsu ja TuuliS.

Icarus on jo pätkän matkaa valmistunut...
330265.jpg
...värit ei oikein toistu niin kauniina kuin ne todellisuudessa on...jospa se aurinko jonakin päivänä pilkahtelee,niin voisi  kuvata ulkona.