Kiirettä piisaa...kaupunkireissulta kotiuduttiin vasta 8 jälkeen,piti käydä asioita hoitelemassa ja taas ruoan haussa,kummasti jääkaappi kaipaa usein täydennystä.Jopa pari joululahjaakin sain ostettua muksuille.

Torstaina viimeinen päivä töitä ennen joululomaa,takaisin ahertamaan vasta 2.päivä tammikuuta.Kovasti olen pohtinut työtä,jossa olen. Minusta ei ehkä ole laitosmaiseen työhön,jossa ihmisille ei ole aikaa...taidan olla liian lempeä ja empaattinen.En kuitenkaan ole edes laitoksessa töissä vaan kehitysvammaisten työpajalla hoitoapulaisen nimikkeellä. Kovasti tuntuu olevan työpainotteista siellä käyvien ihmisten päivät,muut työntekijät ovat minullekkin antaneet ohjeet,että "työtä"tehdessä ei saisi laulaa eikä nauraa,en minä eikä kehitysvammaiset! Ehkä olen ymmärtänyt väärin siellä työskentelyn, koska omatuntoni sotii sellaista kylmähköä käytöstä vastaan!!!! Saan kovasti halauksia ja muita hellyydenosoituksia useita kertoja päivässä,en kylläkään muilta työntekijöiltä!!!
Saakohan tuo kiire ja väsymys marisemaan entistä enemmän...yritän parantaa tapani ja kirjoitella huomenna,jos ehdin,niistä positiivisista asioista : )