...pukkaa tavallista sukkaa,aivokapasiteetti ei riitä muuhun.Kuvaan,kunhan ehdin.

Terveys tekee tepposiaan täällä yhdellä jos toisellakinHennulin veriarvot on haturallaan,samoin miun ja Paulillakin on vähän "häikkää".Miun kolestroliarvot vaan nousee,vaikka lääkitystä on lisätty,samoin pitkäaikaisverensokeri on,noh,kohollaan.Pissanäyte ilmoitti,että munuaisetkin "renaa". Hennulin aiemmin hyvä hemoglobiini laskee hurjaa kyytiä,samoin trombosyytit.Odotellaan erkoislääkärin kommentteja.Paulin verensokerit,kolestrolit ja verenpaineet on myös tarkastelun alla.Ja miun isä painii myös kohonneitten verensokerien kanssa.Tää on tätä,itku on herkällä...

Me ensi viikolla ajellaan Kotkaan,keskiviikosta lauantaihin oleillaan lomalla.Mukana menossa miun ja Paulin matkassa Juuso,Noora ja Hennuli.Joona je Jere jää kotimiehiksi ja Eetukin kotiutuu perjantaina Iisalmesta kotijoukon täydennykseksi.Kyllä ne pärjää,isot pojat.

Tapahtui myös aika kammottava kuulohavointo eilen illalla.Istuskelin iltahämärissä portailla ja kuulin ilmeisesti 2 suden ulvovan.Kammottavaa,nousi niskakarvat pystyyn niin miulla kuin koirallakin!