...on järkyttävä nuha,duunissa olen kyllä käynyt,kun tuota kuumetta ei ole ollut.Työstäni tykkään kovasti,edelleen...

Sny-kierroksen emolle olen ilmoitellut jo 2 kertaa omasta "ystävästäni",toivottavasti viestini on mennyt perille.

Mie olin saanut kommentteihin kysymyksen:"auta nyt neulojaa... Sä oot tehny tuohon vihervaarahuppariin oikeat silmukat kiertäen. Miten ne tehdään nurjalla ne kierretyt silmukat??? En tajua... Onko jossain ohjetta tai selitystä tuolle?"
Eli nurjalla ne kierretyt oikeat tehdään kiertäen nurin,eli siis neulotaan takareunoista.Tietääkö kukaan kuvallista selitystä kysymykselle?

Rakas siippani täyttää tänään vuosia,muutaman enemmän kuin mie viimeksi.Ei ihmeemmin taideta juhlia,käydään ehkä ruokaostoksilla.Siipan äiti jopa soitti eilen ja kysyi tilinumeroa,laittaa syntymäpäivälahjaksi rahaa,ennakkoperintöä...ja mie murisen.

Teen mie  käsitöitäkin...puikoilla on mustasta Isovelilangasta Hennalle Isovelivaara,ensimmäisestä hihasta on ensimmäinen kuviokerta valmiina.Illalla ei oikein inspiroi mustan langan meulominen joten sukat on myös aloitettumNalle Colorista Juusolle,tavista jälleen kerran,3 oikein 1 nurin.

Tarkkailehan blogiani,saattaa seuraava postaus sisältää jonkin sortin kisan tynkää,kävijämäärä on toisen mittarin mukaan ylittänyt jo 100 000 kävijää : DDD