...viime päivinä aika vähäistä,55g sukkia...
1273534.jpg

1273540.jpg


...lankana Villamokan Ukkospilvi värinen Mokkasukkalanka.Puikot 2,75,14 silmukkaa puikoilla ja koko 38,Joonalle passeli.
Nyt puikoilla mustat Kerttusukat,minulle uusi malli,tai siis ensimmäiset sillä mallilla,olenhan mie valmiita sukkia monessä blogissa nähnyt...tämä on tavallaan tilaustyö,eli tarjouduin auttamaan erästä käsityöblogilaista,jolla on käsi kipsissä.

Ja löytyihän se huivin kuva,jonka Famulle lähetin,siis Shettis vironvillasta...
1273518.jpg

Miulla on ollut taas pari päivää aikamoinen väsymys,peruskotihommat olen jaksanut tehdä,mutta muuten en juurikaan mitään ylimääräistä,verensokerit taas heittelee,aloitin myös kalanmaksaöljykapseleitten popsimisen,alkaakohan kevätväsymys vaivata.

Muksujen koulussa reppuun tarpeensa tehnyttä ei ole saatu kiinni,siitä tuli ihan poliisiasia ja lehteenkin se oli päässyt.Noora vaihtaa ensi syksynä koulua,aloitan hiihtoloman jälkeen soittokierroksen kaupungin kouluihin,josko joku ottaisi tytön.Vähän se hankaloittaa elämää,tyttö pitää 15 km viedä linja-autolle josta tunnin matka kaupunkiin,sama homma kotiin tullessa.Jos se koulumotivaatiota lisää ja saa tytön opiskelurauhan taattua,niin pikku vaivahan se on.

Sunnuntaina on arvonnan aika,joten vielä ehtii osallistua!