...edellisen postauksen lapaset on Kainuun kukkalapasia,vähän pelkistettyinä versioina.Kärki ja peukalot on vaan ihan yksivärisinä.Ja sinä huolestunut,ei ole tumput myyntiin,joten ei tarvitse verottajaa vaivata mokomalla asialla,nauraisi vaan sinulle.Nämä tulee "omaan käyttöön" ja lahjoiksi.

Ja kilpirauhasen vajaatoimintaan vielä viitaten.Minulla on lääkärinä sairaalan sisätautien erikoislääkäri ja sain puhelimitse ohjeen että joka toinen päivä 1 ja joka toinen päivä 2,ei 1 1/2 joka päivä,noudatan saamaani ohjetta enkä vaihda annostusta lääkärin ohjeita vastaan.On muuten ensimmäinen lääkäri,johon luotan ihan täysin.Ei ole tavatonta,että Thyroksin annostukset vaihtelee eri päivinä,minulla tuo eri vuorokausien muutos on pienimmästä päästä.Samoin kun  puhuin hormooneista sokeritautiin liittyen,tarkoitin naishormooneja eli siis vaihdevuodethan ei ole minullakaan kaukana eli mummotauti häämöttää ihan nurkan takana.

Siina,ilman muuta tavataan Tampereella ja tuon tullessani "ne luvatut jutut" :D .

Sain taas 1 tumppuparin valmiiksi,samaa mallia siis tahkoan,kunnes kyllästyn :D

 

 

Editti tunkee vielä kertomaan,että soittelin tuossa eräälle sukulaiselleni keskiseen Suomeen...hänellä lääkitys 1 1/2 tablettia 6 päivänä viikossa ja 1 päivänä 2 pilleriä,kaverini itäisessä Suomessa nautiskelee 3 pvänä viikossa 1 pillerin ja 4 pvänä 1 1/2. Eli onko "tietämättömiä" lääkäreitä tosiaan niin paljon,tosin nämä tapaukset on saaneet kilpirauhasarvot kuntoon näin,toinen on tosin kärsinyt vajaatoiminnasta "vasta" 20 vuotta?! Ja vielä,en kärsi,etsitään vaan oikeaa annos määrää,joka taitaa olla aika yksilöllistä ja tapauskohtaista,mutta luotan lääkäriin,joka tässä omassa tapauksessani taitaa olla tämänkin taudinalan asiantuntija! Palaan taas ruotuun :D