...ja mylväys! Tänään on ollut hurja tuuli ja vettä on satanut koko päivän. Meillähän on ihan perinteinen puulämmitys,vanhan ajan pönttöuunit joka huoneessa,joten tänään on saanut kantaa puita oikein urakalla,ei tarvitse kuntosaleille lähteä,kun tulee tuota kuntoliikuntaa.Eetu on ollut potilaana tänään ja varmaankin vielä pari päivää,jos ja kun antibioottikuuri alkaa tehota...Joona tuli koulusta tänään kovasti yskivänä ja nuhaisena,joten taitaa jäädä huomenna Eetun kaveriksi potemaan.
Pöpönkarkoitusherkkuja muksut on jo pienenä pyytäneet,joko mansikkapirtelöä tai tätä...
910422.jpg
...hedelmäsalaattia,marjaista sellaista,höystettynä suklaamoussella ja vaniljakastikkeella.
Kamera muuten unohtui muksuilta kotiin,joten räpsin kuvia,jahka ehdin.

Työkkärin setäkin otti tänään yhteyttä puhelimitse,kertoi,että työpaikka olisi tarjolla...no minähän riemastuin,mutta riemu oli aika lyhytaikainen,1 päivä viikossa ja siltä päivältä saa vain kulukorvauksen(n.8e) KELA:n peruspäivärahan päälle...linja-automatka maksaa edestakaisin 7,60e,joten iloinen kai pitäisi olla.Ei annettu mahdollisuutta kietäytyä,joten okei.

Sukkia neulon,vaikka pitäisi sitä Paulin villapaitaa neuloa,mutta ajattelin,että ne lupaamani pienet sukat ja lapaset teen ensin,että saan ne postin matkaan loppuviikosta.Pää parka pursuaa taas jos vaikka mitä ideoita,mutta lupasin itselleni,että nämä keskeneräiset ensin,se on taas eri asia,pitääkö lupaus : D