...vaan nyt toimii,toistaiseksi, tämä vuodatuksen blogi.
Käytiin taas täydentämässä ruokavarastoja kaupungilla...en käynyt lankakaupassa,mutta Novitaa marketista lähti matkaan...meidän tytöt toivoo "kissapipoja", joten 3 kerää Teddyä halusi mukaan,kaikki erivärisiä,niin saavat valita.
268347.jpg
Myös  pyöröpuikot,koko 3 1/2 ,oli ostettava, koska tarvitsin niitä tähän...
268348.jpg
...Nalle langasta,ihanasta tyttövauvan värisestä,on muodostumassa mekko pienelle tyttären kummilapselle! Tulee itsellekkin vauvakuume,kun värkkää pienen ihmisen vaatteita : )

Agenttini on jo laittanut paketin tulemaan...sisältää ihanuuksia Tampereen käsityömessuilta...tuskin maltan odottaa,että pääsen hypistelemään niitä!!!!

Vielä Anna hyvän kiertää asiasta...pakettini,siis tämä...
264155.jpg
...Nukku-Maijan unisukat Ullan ohjeista joulunpunaisesta Maija-langasta+suklaa kortteineen on löytänyt  tiensä uuteen kotiin tänne.

Vähän epäonneakin on ollut,kun yritin tilata lankaa täältä jo viime viikolla...tilausvahvistus tuli ihan normaalisti ja odottelin ennakkomaksuviestiä aikani eikä sitä tullut. Sähköpostilla kyselin asiaa tänään ja vastauskin saapui,tilauslappuni oli joutunut väärään kansioon ja tilaamani langat olivat sitten loppuneet,joten etsintä jatkuu sen täydellisen Icarus-huivi langan osalta.Drops Alpakkaa himoitsen myös, mutta mistä sitä voisi tilata,meidän kaupoista sitä ei saa?!?