...käyty.Oli ihanaa,tottakai,koska tapasin Ystävän siellä.Lankakaupassa käytiin,ihailemassa ja testaamassa tahdonvoimaa,kahviteltiin ja parannettiin maailmaa.Kiitos vielä piristävästä päivästä.

Uusia lankoja,jos vaikka joku hattuuntuisi : D

...potretti...

...ja paloina(Orient,Okzident,Neptun,Tutu dark)...

...(Birkenrinde light,Ballerina,Miss May)Kaikki 100%.

Olen suunnitellut neulovani Syto-myssyjä.Itse on tovi sitten vaarassa,että kasvaimeni olisi ollut pahanlaatuinen.Onkohan kukaan blogeissa julkisesti pohtinut myssy-mallia?.Jos itse naisena olisin tukaton,en tahtoisi reikäpipoa vaan mahdollisimman peittävän.Eräällä foorumilla pohdittiin ja siellä myös oli mm.syöpähoitoja saaneen naisen mielipide juuri samanmoinen,mahdollisimman peittävä.Etsin mallia ja toteutan sen neulomalla.

Ja lisää vettä myllyyn,tulossa Joonalle lisää lapasia,oikeilta ystävällisiltä ihmisiltä.Laitan hyvää edelleen kiertämään ja autan tekemällä ja lähettämällä valmista ja tarvikkeita ihmisille,jotka ovat tarpeessa.

Eduskunnasta tuli perjantaina kirje,jossa ilmoitettiin,että tekemäni kantelu syyttäjän toimista on valmistelussa.Asian käsittelee joko oikeusasiamies tai apulaisoikeusasiamies.

Olen siis varsin rentoutunut ja iloisella mielellä,mutta piruilua en minäkään pahana päivänä kestä,olenhan vaan ihminen.