...vesilintua sillä Rogueen tekeleellä,tai purin sen.Uskottava se on,ettei se onnistu,ei sitten millään.Mutta en lannistu,vaan aloitan jotakin muuta : D  Syyskuuta odotan ja aloitan sukkatehtailun,mutta kädet ei osaa olla jouten,vaan jotakin on värkättävä.Pif-jutut lähtee ilmeisesti alkuviikosta matkaan,samoin aarrevaihtopaketti ja huivivaihtohuivikin on paketoituna ja odottee kuun vaihtumista.

Huomenna tosiaan se turvallisuuskoulutus,ei oikein ole sellaisia vaatteita,jotka olisi tuosta vatsan haavan kohdalta mukavat,8 tuntia koulutus kestää,toki on taukoja välillä.

Täällä netti-kahvila toiminta keskittyy maahanmuuttajiin ja syrjäyneisiin.Maahanmuuttajia on Kongosta,Vietnamista ja Sudanista.Kongosta tulleet puhuvat ja ymmärtävät vain ranskaa,kieli ei todellakaan ole minulla hallussa,mutta eiköhän sitä jotenkin saada kommunikaatio pelaamaan : D
Meitä on 2 siellä töissä,mie olen se emo siellä,leivon ja leivotan ja ehkä ne neulomisetkin tulee jossakin vaiheessa esille.Alkoholisteja täällä on paljon... ehkäpä saan heidätkin leipomispuuhiin mukaan.

Tämä oli sellainen jaarittelupostaus,kun ei ole oikein mitään näytettävää...