...päivittää vain sanallisesti,ilman kuvia,mutta päivitän silti.

Ensiksi Marikalle iso kiitos piristyksestä ja korvauksesta tekeillä olevista sukista.Kuvaan...

Ja Siina,voipi olla,että aikataulu Jyväskylässä on tiukka,joten saattaa jäädä syksymmälle tapaaminen.Tulossa siis 1000 kilometrin viikonloppu.Isä sai  jalkaansa 17 tikkiä.Pohkeeseen oli viiltänyt rautaiset,kiikkerät tikapuut.Kurvataan jeesaamaan pappaa lauantaina.Miesväki leikkelee pensasaidan ja naisväki tyhjentää marjapensaat.

Lapset viedään Iisalmeen asuntolaan tänään ja huomenna alkaa koulut.Kuinkahan sitä viikolla höpertyy,kun tuo juttuseura karkaa.Voi olla,että äitiliini kärsii puheripulista viikonloppuisin :D

Piipahdin jo aamulla labrassa,eilen kävin hakemassa sairaalalta  vatsaani sensorin,joka mittaa verensokerini vuorokausen ympäri.Nyt laitteita vatsanahkassa 2,onneksi pinta-alaa riittää :D     Maanantaina olisi sitten diabetespoli.

Kirpparipöytä on vielä hallussani viikon.Hyvin,oikeastaan erittäin hyvin on kauppa käynyt.Ohuet sukkalangat ei käy kaupaksi,mutta vanhat Novitan langat ja kammottavat efekti- sekä mohair tussukat menee kuin kuumille kiville. Suurin osa tulosta tulee kuitenkin "kutistuneista" vaatteista.                                     

 

Syksyinen pohja on täältä