...on taas ilmoja pidelly!Ukkosta ukkosen perään.Jännittävyytäkin on ollut...kesänaapurit saivat kokea luonnonvoimien mahdin.Lauantaina salama iski heidän piharakennukseen sillä seurauksella,että palokunnan apua tarvittiin.Vaikka ihan syrjässä kaikesta elellään,niin palokunnan ripeä toiminta esti pahemmilta tuhoilta.Sähkökatkot on tavallisia täällä.

Vaikka rakastankin hellettä,niin toki se tekee miun elimistölle haittaa.Huoli ja helle yhdessä saa aikaan verensokerien heittelyitä ihan todenteolla.Toissa yö oli pohjanoteeraus.5 kertaa sokerinlaskuja yössä on miulle ihan liikaa ja eilinen päivä meni ihan lorviessa ja nukkuessa.Mutta sukkaa pukkaa kuitenkin.

Kiitos kaunis kaikille tsempistä Hennulin asiassa.Tytöllä trombosyyttien vähyys ilmenee runsaslukuisina mustelmina ja pieninä verenpurkautumaryppäinä sekä väsymyksenä.

Kotkan reissu siis ensi viikolla.Juuso,Joona ja Hennuli lähtee matkaan.Ja sitä treffiseuraahan mie taas kaipailen.Voidaan tärskytellä vaikka siellä mökillä tai sitten Haminassa Puistokahvilassa esim. lauantaina tai ihan missä vaan :D. Vielä syyskuussa tullaan mökkeilemään,joten voidaan vielä tapailla silloinkin.Jospa sitä sitten jaksaisi talven yli! Paitsi kädentaitomessut Tampereella ja Jyväskylässä tulee ilmeisesti käytyä tänäkin vuonna.

Mukavaa viikkoa kaikille!