Eikö olekkin kiva tämä uusi sivupohja...vaihdoin yleisön pyynnostä tylsän punaisen pois.Olen vaan niin tumpelo tietokoneen kanssa, että piti muksuilta apua pyytää!

Hurja myräkkä jo päivällä, ensin satoi lunta ja tuuli, sitten satoi vettä ja tuuli, myrsky on vasta kuulemma tulossa! Kynttilät ja taskulamput varattu ja ladattu valmiiksi!
 
Edelleen huhuilen huivin mallin perään,lanka tiedot löytyy tuolta alempaa.Huiveista puheen ollen olen kyllä tehnyt niitä,tässä todisteita. Olisin kuvannut ulkona,mutta sateeseen en viitsinyt mennä!
236453.jpg
Vaalean lila kolmio huivi,lankana Baronesse mohair ja Salomonin solmut.

236454.jpg
Pinkki kolmiohuivi ketjusilmukoilla ja lankana Baronesse mohair,näitä tein monta, mutta ovat maailmalla.
Tein myös "urakalla" samaisia kolmiohuiveja ketjusilmukoilla seiskaveikasta,nekin maailmalla.
236460.jpg
Poncho Salomoninsolmuilla Samoksesta tyttärelle...näitä tein erivärisiä.

236463.jpg
Vielä poncho Aino-langasta.
Olipa yksitoikkoista kuvausta!

Joku kyseli kuinka meidän lapset suhtautuvat tukiperhelapsiin.Laitan kuvan meidän muksuista...otettu n.10 vuotta sitten!
227427.jpg
 Elikkäs tässä katras silloin joskus...ikäerot on muksuilla aika pienet ja tasantarkkaan tiedän,mitä on totaalinen väsymys äitinä(parhaimmillaan/pahimmillaan 3 vaipoissa),kun mies oli vielä yrittäjänä 20 tuntia vuorokaudesta töissä... Omat lapset on jo niin "isoja", että heille pystyy kertomaan,jos joku on ylivilkas,13v. yökastelija,masentunut tai jotakin muuta. Tukiperhetoiminta on opettanut meille aikuisille kuin lapsille paljon erilaisista lapsista ja lasten vanhemmista ja opettanut myös hyväksymään erlaisuutta! Välillä on hankala siirtää ajatuksiaan näppäinten kautta tuohon ruudulle...suullinen viestintä olisi kyllä helpompaa eli opeteltavaa löytyy : )