...kun tuossa valokuvia katselin.

Hennahan täyttää huomenna 17v...tuo ihana,kuvankaunis(vaikka vähän ,siis äidin mielestä!,leveät mustat silmärajaukset ja 2 lävistystä kasvoissa),mustahiuksinen,empaattinen,eläimiä intohimoisesti rakastava,avulias,siis kaiken kaikkiaan vähän kapinallinen,mutta minulle niin rakas...vajaa 17v. sitten tilanne  oli tämä...
974086.jpg

...Tyttö syntyi normaalisti,mutta jo synnytyssalista vietiin vastasyntyneiden teho-osastolle,koska oli aivan täynnä pieniä mustelmia.Todettiin tombosyyttivaje(verihiutaleet) ja 7 viikkoinen teho-osastoelämä alkoi. Tutkittiin äidin ja isän  veriä,tytön verta...lähetettiin SPR:lle Helsinkiin eräskin putki tutkittavaksi.Vaihdettiin pienen tytön verta,tankattiin verta ja punasoluja.4 pvän ikäisenä tyttö pääsi ensimmäistä kertaa äidin syliin,pikaisesti vaan,mutta olin kyllä onnellinen.
974108.jpg
...tässä isoveli Jere 3v. antaa siskolle ruokaa.
974122.jpg
...ja isi ruokkii tässä(tämä kuva on 3.11.-90,eli Henna syntyi 12.10-90).

Ei ole selvinnyt vieläkään mitä kaikki johtui,mutta diagnoosiksi saatiin autoimmunologinen trombosytopenia(kauhea sanahirviö!!!)...enää ei kontrolloidakkaan,mutta pienen ihmisen elämänalku ei todellakaan aina ole helppoa.Meille lapset ovat lahja ja vain lainassa,ei itsestään selvyys.

Mulla tökkii vuodatus,jospa tämä nyt päivittyisi!!!!!