...käytiin eilen,kahdestaan Paulin kanssa.Ennen reissua ja eilen ei päivityksestä olisi tullut mitään.Olisi tullut aika mojovaa,vihaista tekstiä.Ihmisten itsekkyydelle,sielun ja elämän ongelmille,tyhmyydelle ei voi mitään,mutta minulla on oikeus ja jopa velvollisuus olla vihainen.Ikävä kyllä sukuaan ei voi valita.Onneksi naapurit pitää vähän silmällä pappaa ja ilmoittaa minulle,jos on jotakin epätavallista.

Isä oli kuitenkin mielissään,kun käytiin.Laittoi meille ruokaa,joka oli muuten hyvää,Jutteli,tarinoi ja jutteli taukoamatta.Yksinäisyys vaivaa,sen näki ihan selvästi.Ja pahoitti mielensä,kun kerroin,että siskon pojasta oli tullut isä.Luulin, että tiesi(tosin itsekkin näin asian facebookista),mutta ei ollut papalle kerrottu.Ja nyt pappa miettii,että onkohan suututtanut tyttärensä,kun ei pidä mitään yhteyttä.

Nooralla on tulossa koulunkäyntiin liityen eläinklinikkaharjoittelu,6 viikkoa yhteensä.Nyt otetaan selville,pääsisikö Jyväskylään.Asuisi papan luona ja pitäisi iltaisin seuraa,tyttö tahtoo itse tehdä niin.

Huomenna tai viimeistään tiistaina lähtee pari pakettia liikkeelle.Huomenna on minulla se sairaalakeikka ja kirppispöydän tyhjennys.