...odotellessa,pikaista kuulumisrintamalla(niin kuin jotakin uutta olisi tapahtunut :D).Pauli kaappasi puolet katraasta autoon ja vei 50 km päähän jäätelölle,kioskille,joka myy ainakin minun tietääkseni suurimmat tötteröpallot ja edullisesti.Yksikin pallo täyttää vatsan ja 2 palloa jo öllöttää...

Mie imuroin ja pesen pyykkiä,sitä ihan tavallista vaan ja tirppanan sukkaa neuloskelen.Edelleen olen sitä mieltä,että Fabel kuuluu ykköskastiin ja lähellä puuskuttaa Opal.Pitää vissiin tilata :D

Meillä kävi kutsumattomia vieraita eilen.Kyy tulla tupsahti jälleen kerran pihapiiriin.Mutta vielä ällömpi vieras kävi myös.Kylää piinaava(ainakin meitä) kyläläinen,oikea kiusanhenki,humalapäissään tallusteli meillä pihapiiriä ympäri,pinkaisi karkuun,kun mie ärähdin.Ei kivaa,uhkailin poliisilla,mutta kun tämä mies on entinen lautamies.Omasta mielestään on lupa notkua toisten pihoilla ja vielä aamupäivällä.Illalla putkahti vielä jänis n. 10 metrin päähän meidän portaista.Mie olin puhelimessa ja jutustelin kovalla äänellä ja pupu se vaan tuijotti...ihana!

Tänään olisi tarkoitus mennä lavatansseihin tänne! Tuttava perhe omistaa paikan ja onhan edes 1 kerran kesässä käytävä lavalla!

Osallistun Sukkasadon poimintaan,jälleen kerran.Talvi tulee,uskokaa pois.Ja mainoksena vielä,että olen luvannut arpoa 2 palkintoa osallistujien kesken.Toinen lankaa ja toiseen laitetaan sitten jotakin herkkua suuhunpantavaa : D Menkääs kipinkapin osallistumaan ja neulokaa sukkia!