...sitten jo toinenkin loma lusittu,piiiiitkä viikonloppu.Kohta muksut ylös,ulos ja linja-autoon.Juuso aloitti työharjoittelun isänsä hoivissa,saa nuori mies vähän rahaa.

Eilen istuttiin siipan kanssa päivystyksessä,reissussa miehen käsi jäi nukkuessa puristuksiin,ei minun alleni,vaan ihan itse rojotti oman kätensä päällä.Tapahtui ns. saturday night-syndrooma,noin kauniisti sanottuna.Ranne on "halvaantunut" sormiin saakka.Viikko vielä katsellaan ja jos oireilee vielä,niin sitten kuvataan ja pahimmassa tapauksessa näytetään puukkoa.On miulla hervoton mies : D  Ja mokoma lähti töihin,ei kyllä hevillä jää sairaslomailemaan...

Miulla aika kiirus viikko edessä,Tupperin kutsut,Joonan luokan vanhempainilta meillä Netti-kahvilassa...luokkaretkirahasto aiheena ja Nooran sekä Eetun myyjäisiä(tietää leipomista) ja muuta sellaista ylimääräistä hommaa.

Suunnittelun alla se Pinaatti-tunika,tekisi mieleni aloittaa se Viron villasta.Saas nähdä,toteutuuko.

Ja siinä sivussa otan 7-veikkosia puikoille,tarkoitus värkätä niistä tilkkuja,niin peittoon ja VIRKKAAMALLA,siis mie aion virkata...

Nyt on suunnistettava kahveelle,joten ihanaista alkavaa,toivottavasti aurinkoista viikkoa itse kullekkin...ja onnittelut päivänsankarille!