...kotiuduttiin lastenvientikeikalta.Juuso Kajaaniin ja Noora Ala-Pitkään(hauska nimi,lähellä Pöljää :D).Kilometrejä siis tulee,perjantaista tähän iltaan auton mittariin kertyi vähän reilu 850 km.

Tarkoitus oli osallistua lankakutsuille Kuopiossa.Voi että harmitti,kun aikataulut ei natsanneet.Kyl mie vielä joskus pääsen Lellun luona käymään vaikka ilman lankakutsuja.

Jos Noora on ensi viikonlopun työharjoittelupaikassa kiinni ja saadaan majoitus järkättyä,niin kyl me jo torstaina ajellaan Kotkan seudulle pitkää viikonloppua viettämään.Arja,tavataan vaan.Soitan tai laitan tekstiviestiä,kunhan asia varmistuu...Mikähän se pikkuisen tytöntirppanan koko on???

Tuliais neuleita en taida ehtiä tekemään,tuli tämä lähtöpäätös kutakuinkin puun takaa,mutta enköhän mie jotakin keksi :D.

Nooran Haruni valmistuu verkkaisesti,olen tosin jo reunakaitaleessa.Mutta se onkin hidasta puuhaa...Ja Pinaatti tunikaa neuloin automatkalla,ei vaadi niin kovaa keskittymistä kuin huivi.Taidan tehdä näitä huiveja enemmänkin,nyt kun sain putken auki.

Jos jois sumpit vielä ja kävisi sen huivin kimppuun.

Mukavaa alkavaa viikkoa vaan kaikille!