...kuvat latautuivat niin hitaasti,mulla on KIIRE!!!!
Tove-tumppu-urakka on ohi,viimeiset 4 tumppuvauvaparia on luovutettu mummolle,joka tilasi niitä lapsenlapsilleen!Valmis on myös pipo omalle ukkelilleni,lankana kirjava Isoveli ja Superwash Sport,neuloin siis paksun ja napakan(niinkuin toiveena oli)molemmilla langoilla yhtäaikaa,3o ja 3n neuloen!

Aloitin ITSELLENI ihanaisen Tampereen agenttini lähettämästä Step-langasta  sukkia,kuivajalka kun olen...perussukat,joita käytän nukkuessa.Toinen aloitus oli sekin ihan itselle,Icarus-huivi Dropsin Alpacasta,menetin sydämmeni myös sille langalle,aivan ihanaa!!!

Sain Muoriskalta haasteen ja yllätyspostia noin niinkuin joululahjaksi,kai : )...huiviohje on hurmaava ja sukkamalli ihana,tuli halu tehdä molemmat ja heti,mutta ...kiitos,ilahduin suunnattomasti!
Haaste siis on...Muoriska pyysi minua kertomaan blogini nimestä eli blogini nimi ei kai enempää selityksiä kaipaa,välillä pukkaa sukkaa ja välillä jotakin muuta : )
Haastan seuraavaksi paperi40,uuden ystäväiseni,kerrothan blogisi nimestä : )

Haluan toivottaa Teille, jotka lähdette joululoman viettoon, oikein rauhallista joulua,minun blogini päivittyy joulun aikaankin!Jos lähdette tien päälle,ajakaa varovasti!