...ja Wollmeise vyyhti käytiin sairaalalla eilen.Wollmeise vyyhti siksi,kun tarkoitus oli treffata Neuloja Ristijärveltä,mutta tärskyt siirtyi. Kävin sillä maailman parhaalla lääkärilläni,oikeasti parhaalla.Pumppu toimii ja tekee sen,mikä on tarkoituskin.Pitkäaikaissokerit on sillä tasolla kuin joskus 7 vuotta sitten.Pientä hienosäätöä tehtiin vaan. Todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta,sain reseptin ja passituksen viikon päästä uusiin verikokeisiin,lääkkeen saan aloittaa vasta sitten eli syy väsymykseen,hitauteen ja oma-aloitteisuuden puutteeseen taisi löytyä eikä aivotkaan ole ihan täysin skarppina olleet  muutenkaan.Lääkärikin huomasi,että en ole enää niin "energisen pursuileva" ja iloinen kuin  ennen.Ja jotakin muutakin oli ilmeisesti verestäni bongattu,en edes arvaile mitä.Pahimmathan ne aina ensimmäisenä tulee mieleen.Tautiosio päättyy tähän.

Parit paketit vein eilen postiin,illalla vasta,joten liikkeeelle pääsevät tänään.Kuvata en muistanut,joten katteettomat lupaukset jatkuu,siitä lupauksesta kuvista.Ei ne niin jännittävät olisi olleetkaan.

Lapset esitti viikonloppuna toiveita lapasista.Yritän selättää inhoni lapastentekoa kohtaan,joten niitä nyt tulossa.1 pari valmiina,hyvä minä.

Paulilla iski mökkikuume.Haaveissaan jo rakentaa sitä hirsimökkiä järven/joen rannalle.Puuta  löytyy mökkiin,hyvä,mutta se järven/joenrantatontti on vielä  hukassa :D