...heikompi hetki ja paloi käämi,mutta olen taas oma itseni.Laitoin kirjaintsydeemin(anteeksi vaan) kommentointiin ja hyväksyn kommentit ennen julkaisua,saattaa kestää siis,ennenkuin ne näkyvät.Ihan alvariinsa en ehdi koneilemaan.

Kamoja olen pakkaillut,lankaakin iso pussillinen sukkia varten,jos vaikka inspiraatio iskee ja iskeehän se tai on siis iskenytkin jo.Sukitettavia riittää omissa ja vähän oman väen ulkopuolellakin.Tulossa on turkoosikirjavaa Fabelia miesväelle.Vihreä Lima-neule on toista hihaa vaille ja jää kotiin odottelemaan,liian lämmin neulottava autossa.Ruokatavaroita kotiin jääville haettiin tänään myös,onneksi ovat ruoanlaittotaitoisia.

Saa tulla mökille moikkaamaan.Tarjoan kahveet mielelläni.Saatan olla laiska lähtemään kyläilemään,vaikka tapaamiset on aina mukavia.

Mie tiedän,että täällä käy rakkaita Ystäviä ja Teitä "avarakatseisia" ihmisiä,jotka hyväksyvät minut sellaisena kuin olen.En tunne tarvetta muuttua enkä aio esittää muuta kuin mitä olen.Jotkut ei vaan oikein ymmärrä sitä.