...mutta illalla yritän lisäillä .
Perjantain Oulun reissu oli melkoisen hidas ja kesti kauan...tiet oli kamalassa kunnossa,sellaista sohjoa tiellä, että autoa oli mieheni,kokeneen kuskin hankala hallita,pikkuisenkin kun ajo"raiteilta" poikkesi,niin sohjo meinasi imeä metsään tai vastaantulevan kaistalle. Tarkoitus oli treffata Muoriska Oulussa,mutta mynkään meni : (    Ehdittiin kuitenkin pikaisesti poiketa Zeppeliinin Halpa-Hallissa,kun oli ostettava sandaalit sisäkäyttöön töihin,ne löytyi  ja 2 kerää Rustikkaa ja 2 kerää Isoveli-lankaa,mies haluaa uuden pipon.

Töistä puheen ollen,en oikein saa itseeni sellaista jes-tunnetta,että olisi kiva mennä töihin...kehitysvammaiset asiakkaat on kyllä tosi mukavia,mutta työkaverit taas sitten...  Työsopimusta en ole vielä edes nähnytkään ja perehdyttämis-kansio on minulle näyttämättä(ei kuulemma vielä ole innostanut näitä vanhempia ja kokeneempia työtovereita)...samoin päiväkahviakin saan,jos muilta jää!!!!Roudaan eväitä ja kahvia kotoa,koska diabeetikon on pakko syödä välillä. Hyvä puoli on ehdottomasti nämä välittömät ja halailevat aikuiset kehitysvammaiset naiset ja miehet,osaavat käyttäytyä kuin aikuiset ihmiset!

Joulumieltä olen yrittänyt saada jouluvaloja ripustamalla ja kuuntelemalla joululauluja...ulkona ei kyllä näytä jouluiselta,harmaata ja rumaa.

Tove-tumput lisääntyy...nyt tarvitsisin apua!?! Minkä kokoinen käsi on 2 ja 3-vuotiailla pienillä miehillä? Sain tilauksen tehdä neljät tumput joululahjaksi,mutta koko on hukassa. En ole näitä lahjan saajia nähnyt ja omat muksut on jo niin isoja,etten muista kokoja.APUVA,jos joku voisi jeesata!!!!