...viikonloppu on takana. Kaikki minut tuntevat tietävät,että mie vihaan kiirettä,johtuuko lie iästä ja laiskuudesta,tiedä häntä. Mutta kuitenkin,Paulilla taas päivystysviikko,viime yönä polonen on nukkunut kokonaista 3 tuntia ja nyt on päivätöissä. Ihanainen mieheni vaati : )  minua tilaamaan Tapion kaupasta Tove-lankaa tumppuihin,muisti näet viime vuotiset tumppukasat ja muksujen tyytyväisyyden niihin,ja minä kuuliaisena vaimona tein työtä käskettyä : D   Katsoin muuten eilen illalla kuuliaiset vaimot sub-tv.ltä,ja ei minusta oikeasti olisi niin kuuliaiseksi vaimoksi...toisesta välittäminen ja rakastaminen ei tarvitse toisen alistamista eikä alistumista.


Mie olen viikonlopun joutohetkinä värkännyt blogoarvonnossa voittaneelle "jotakin"...mie jossakin vaiheessa päätin,että jos vain suinkin ennätän,niin jokaiseen blogivoittoon sisältyy jotakin itsetehtyä,itse ilahdun aina suunnattomasti,jos joku miulle jotakin tekee,se on niin henkilökohtaista.

Meillä koiravauvat kasvaa ja on päivä päivältä entistäkin ihanampia,riemastuvat ihmisestä niin,että hännän heilutus kaataa pikkuiset nurin,joku kun jotakin puuhailee,niin viiden pienen koiran jono seuraa perässä...meillä ei pikkuisia eristetä muusta väestä.
Jännä hetki oli,kun meidän "Sönkkö-Vaavi" tapasi pienet hännänheiluttajat,käyttäytyi kuin emo konsanaan,tutki takapäät ja kävi makuulle ja antoi temmeltää päällään,hieno on koiran luonne,vaikka on lapsi vielä itsekkin....
1070962.jpg
1070977.jpg

1070937.jpg

Nyt puikoille on päässyt Mambo-lanka ja ihana ohje,joka löytyy täältä...