...koska olen kotona potemassa.Kuumetta tai oikeastaan lämpöä on ja yskää sekä mahatautia...kamala yhtälö,kun pitää mennä vessanpöntölle yskimään! Joona poikakin jäi koulusta pois,yskää ja kuumetta TAAS!

Lapsilla on ollut aika surkea viikonloppu,koulun äidinkielen opettaja oli nukkunut pois perjantaina,jopa murkku Juuso suri ihan näkyvästi,meillä saa miehetkin itkeä.Keskustelua on käyty elämästä ja kuolemasta ihan lasten ehdoilla ja puhuttu asiaa pois.

Hyshys-jutun sny:lleni sain valmiiksi ja alpakka neuleen hihat edistyy hitaasti,mutta varmasti.Kuvattavaa ei juurikaan ole...vielä,mutta kunhan jotakin valmista tulee,niin sitten.

Jere oli armeijasta lomilla taas ja sai tietokoneen kuntoon...erinäisiä osia vaihdettiin ja avot,kone toimii kuin unelma,paitsi vielä en voi kamerasta siirtää kuvia,kännykästä kyllä.Poika ei selviä armeijasta puolella vuodella,vaikka opiskelupaikka odottaa,joutuu olemaan 9 kuukautta ja määräsivät lääkintäjoukkoihin.Ei ole pojan omaa alaa,tietotekniikkainssiksi olisi tarkoitus valmistua,jahka opiskelemaan armeijasta pääsee.