Lisäsin alemmas kuvia

..kun SNY:ltäni tuli eilen sähköpostia...paketti tulossa,mutta ei saa avata ennenkuin ystävänpäivänä.Paketti tuli tänään ja olen hillinnyt itseni,etten avaisi ihanaa jo ulkoasultaankin olevaa yllätystä(olen kyllä hivellyt,ravistanut hellästi, haistellut,mutta en avannut.Jos en jaksa valvoa puolenyön jälkeen,avaan aamulla!!!!

Tuli toinenkin paketti...lankaa,yksityinen lankavaihto!Oranssia ja keltaista,ihania...pahus kun pojan tietokone ei suostu ottamaan kuvia vastaan kännykästäni,yritän illalla tai huomenna uudelleen!

Miehen kanssa kävästiin kaupungilla,nyt aikoo tiskikone sanoa työsopimuksen irti,tarjouksia kyseltiin eri liikkeistä ja mies tuli tulokseen,että uusitaan sähköhella samalla,hyvä tarjous saatiin,tiskikone ja kiertoilmauuni 750e,tiskikoneella 4 vuoden takuu,joten huomenna mies tuo ne tullessaan kurssilta kotiin.
Pakko oli ostaa tavaratalosta 6 kerää petroolin väristä Woolia,käyttökohde tuntematon,toistaiseksi : )

Meillä jyllää tauti edelleen,13v. Noora ja 12v. Eetu jäi kotiin,molemmilla pientä lämpöä ja öklö olo,tukiperhelapsia olisi taas tulossa viikonlopuksi 5,mutta saa nähdä pitääkö mukeloitten tulo perua,jos tauti ei laannu!

Tuli tuossa mieleeni,kuinka moni Uudenvuoden lupauksen tehneistä on pitänyt lupauksensa. Minä lupasin ottaa käyttöön positiivisen ajattelutavan,täytyy tunnustaa,että välillä onnistuu,välillä taas ei.

Huomenna on ystävänpäivä,kortteja en laittanut kuin muutaman(ajanpuutteen vuoksi ostokortteja) ja ne muutamat laitoin täydestä sydämmestä.

KUKA PIIPAHTAAKAAN TÄÄLLÄ,HALUAN JO NYT TOIVOTTAA OIKEIN HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!!!!

P.S. VOI SNY,MINKÄ TEIT...SAIT MINUT JO AAMUSTA HYVÄLLE,MAHTAVALLE TUULELLE.NAUTISKELUPAKETTI SISÄLTÄÄ: PENTIKIN CARAMEL-KAHVIA,PENTIKIN VIHREITÄ KYNTTILÖITÄ,PITKIÄ TULITIKKUJA KAUNIISSA SYDÄNASKISSA,KERROSLASKURIT,4MM RUUSUPUISET PYÖRÖPUIKOT,3,5MM BAMBUSUKKAPUIKOT,KIRJAN(MIES PAIKALLAAN) JA SULOISEN KISSAKORTIN IHANINE TERVEISINEEN.TUNNETKO MINUT...TUNTUU IHAN SILTÄ,KIITOS KAUNIS JA HALAUS YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ!

Nyt kuvia
393764.jpg
...kahvia,kynttilöitä ja tulitikut...
393765.jpg
...bambupuikot,ruusupuiset pyöröt(jo käytössä) ja kerroslaskurit...
393766.jpg
...hengen ravintoa ja ...
393769.jpg
...kortti terveisineen!!! Eikö olekin ihania?!?

Ja tässä yksityisvaihtolangat...
393771.jpg

Ja vielä omat ostokset...
393775.jpg