....joten puikoilla on petrooli Wool ja ohjeena Novita lehdestä (2006/syksy) malli numero22...helmaresoria en tee niin korkeaksi kuin ohjeessa.Lisään kuvia,jahka siirto tapahtuu nopeammin,on nimittäin tosi hidasta!
500622.jpg
500632.jpg


Häpeäkseni ja rehellisesti tunnustan,että olemme viihtyneet nyt viikonloppuna vallan mainiosti oman perheen kesken,ilman "vieraita" lapsia...monta vuotta meni,että viikonloput ja lomat oli melkoista vilinää,eikä huomannut kuinka väsyttävää se oli tai ei ainakaan tunnustanut sitä.Tauko tekee kieltämättä hyvää ja jos vaikka saisimme miehenikin kanssa viettää kahdenkeskistä aikaa muutenkin kuin ruokaostoksilla käydessämme : )   Sokeritasapainokin alkaa hiljalleen löytyä taas kerran ja mieliala ja energiataso kohenee huikeaa vauhtia. Yritinköhän olla oikeasti se maailmanparantaja ja sankari"äiti",voi olla,että yritin!
Jeps,taas tuli vuodatusta kerrakseen.

Omien tyttärien kanssa vietettiin "tyttöjen" päivää,vanhimmalta värjättiin pää mustaksi ja nuoremmalta sekä minulta poistettiin värit päästä.Tuota...tuli kieltämättä melko "persoonallisen" väriset,onneksi vielä on väripaketit,joten väri vielä muuttuu!
500639.jpg

Mies vietti poikien kanssa "miesten" päivää,vei koko poikalauman eväiden(siis  grillimakkaroiden) kanssa muutaman kilometrin päähän järvelle ajamaan jäälle autoilla...järvi on vielä pohjaan asti jäässä,joten turvallista on! Rannassa on grillikota,joten ei pääse nälkä eikä vilu yllättämään.

Vaikka meillä on muksut jo isoja,niin pääsiäiskukko käy munimassa suklaamunia ensi yönä : )
500628.jpg
500625.jpg

Lisätään nyt vielä kuva paistuvasta persikka-rahkapiirakasta
500637.jpg