...Oulun keikka heitetty.Juusolta kipsi poistettiin,jahuu jippii,mutta piikki on vielä värttinäluunkappaletta pitämässä paikoillaan.16.5. seuraava tohtorilla käynti,ilmeisesti ei vielä silloinkaan piikkiä poisteta.

Neulonut en silmukan silmukkaa matkalla,vaikka huivin tekele oli matkassa...viime  yö meni huonosti,heräsin kamalaan kurkkukipuun,joka jatkuu edelleen.Särkylääkkeellä pysyy vähän aikaa siedettävänä,mutta muutaman tunnin välein on lääkittävä,eli flussaa pukkaa.

Jep,yllättävän nopsaan Vihervaara valmistui,viime viikon perjantaina aloitin ja eilen keskiviikkona oli valmis.Ehkä siinä edesauttaa se,että oli tosiaan jo neljäs kyseisellä mallilla ja isot puikot ja paksu lanka.

Niin ja blogivoitto on päässyt perille...
1495136.jpg

...Ilun bambusukkalankaa ja Knit Picksin sukkapauikot,sekä suklaapatukka ja kortti.Mie tykkään tehdä "vakoilutyötä" blogeissa ja yrittää ilahduttaa jollakin sellaisella,mikä on ihan uutta tuttavuutta esim. blogiarvonnan voittajalle...suklaa ei tosin taida olla uutta tuttavuutta : D

Ja Sannikaiselle pääsi perille sukat Fabelista,mallia Nukkumaijan unisukat kiitokseksi käsityöpussukasta ja Teijalle pääsi kortti onnellisesti perille,mutta mie en muistanut kuvata niitä,dementikko mikä dementikko : D