...Vuodatus tök tök tökkii,niin pikainen kuvaton päivitys!

Eilen tultiin kotiin n.klo 23 yli 1200 km reissanneina,väsyneinä,mutta tyytyväisinä.
Ilmojen haltijat olivat hmm...sanotaanko melko suosiolliset,ainoastaan sunnuntai aamuna satoi.Tuuli oli joka päivä aika myrskyisää.Silti matka oli onnistunut,yhdessä oloa,kalastusta(kaloja ei saatu),hyvää ruokaa,hemmottelua...ja tapaaminen Haminassa(allekirjoittanut unohti totaalisesti,että olisi pitänyt ottaa se neulomus mukaan : D ).

Lauantaina siis Karhulan torin Possokahvien ja kalaostosten (siis varmistettiin kalasaalis ostamalla savustettuja meriahvenia) kurvattiin Haminaan.Miesväki vietti aikaa torilla suorittaen taas kalaostoksia(savulohta ja silakoita) ja ostivat halsterin,jolla lauantai iltana halstrattiin kaloja.Mie löysin tapaamispaikan ja Hepsi sai minut heti hämmennyksen tilaan,syntymäpäivälahja ja MINULLE.Ei muuten liittynyt lankoihin mitenkään(kuvaa huomenna)!Ankarasta painostuksesta : DDD huolimatta en lainannut lankaa eikä siippakaan kipaissut hakemaan lankaa eikä puikkoja minulle lankakaupasta.Kaiken kaikkiaan ihanaa nähdä Teitä!!!

Eilen,siis sunnuntaina,poikettiin Korialle,jossa pussukkalankavalikoima oli suorastaan surkea,mutta sain ostettua lankaa,Isoaveljeä mustana ja valkoisena,molempia 800g Hennan ja Nooran Isovelivaaroihin.Samoin ostin Nallea talvisena versiona sekä 7-veikka Polkkaa,kerän kumpaakin,ja muutakin,erittäin salaista.

Joonan sukat valmistui matkalla ja Eetulle aloitin sukkia,toinen valmis ja toista sukkaa on tehtynä varren puoleen väliin saakka.

Tänään oli työpäivä ja sieltä suoraan kaupunkiin ruokaostoksille,kotiin puoli 8 ja mie olen ihan poikki.Palataan asiaan huomenna,jooko!