...vieläkään ole kunnossa.Olen kyllä hiljalleen puuhastellut,mutta vain pelkät "pakolliset".Huomenna pitäisi lähteä Juuson kanssa Ouluun,lähdettävä jo 5.30,koska aika on 7.30.Pojalla kipsin ja piikkien poisto ranteesta ja matka pitää tehdä syömättä ja juomatta,koska aikovat nukuttaa,tosin poika toivoo,että operaatio tehdään puudutuksella ihan niinkuin viimeksikin eli pitänee neuvotella tohtorin kanssa!

Kesäkassitempaukseen olen kassini korkannut...isoäidin neliöitä olen jokusen tehnyt,joen ei mitään kuvattavaa sillä rintamalla.Mutta jotakin lankoihin liittyvää näytän,väriä sai kirppislöydön Florica lanka,oli toinen pää vyyhdistä ihan "halju",joten upotin sen pään Grape-väriin(lilaan)...minusta vyyhti on ihana...
741640.jpg
...saa nähdä miten raidottuu,kunhan aloitan huivin teon(en kuitenkaan ihan heti,koska kesken on niin monta työtä...toisaalta vannomatta paras )
Haluttaisi värjätä,mutta vaaleaa lankaa ei juuri nyt ole,mutta eihän sen tarvitse valkoista olla...hmmm,joten kohta penkomaan lankavarastoja(vaaleanpunaista Nallea muistaakseni löytyy,ainakin)!

Juuson villasukan tekele lähtee automatkalle huomenna,ja ehkä muutakin sukkalankaa,mies ajaa,joten hyvää aikaa neuloskella : )

Ja kisu vauvoja taas,kesken leikin on niin soma nukahtaa...
741653.jpg
...ovat varsin "virkeitä" tapauksia ja kovia ihmisen perään...