...miun aikaa,marjastusaika ja kesä.Ennemmin mie tykkään helteestä ja auringosta kuin sateesta.Nyt on kuitenkin ollut viileämpää,mutta ei sentään kylmä.

Vattuja olen poiminut valtavasti samoin kuin mustikoitakin.Marjapaikat on ihan lähellä,kodista ei ole kuin korkeintaan 100m.Mustikoita on paljon,mukavaa kun sa talveksi pakastimeen.

Kaikki meidän ihanat ipanat on viikonlopun olleet meidän vanhempien ilona. Eilen syötiin masikkakakkua,Noora täytti 17 vuotta.

Olen mie neulonutkin,vääntänyt palmikoita...ensimmäinen hiha on valmis,toinen hiha valmistumassa,vartalo-osa ja huppu puuttuu.En näytä kuvaa,vasta valmiina.

Lankaakin olen saanut,vaihdoin 2 Wollmeisea puoleen kiloon Dropsin alpakkaa,joka on ihanaa ja mukana sain muutakin ihanaa :DDD

Ja sitten olen ilmeisesti saamassa Englannissa käväisseen Ystäväni tuomana tuliaisen(vaikka en ole vailla ollutkaan),hän osallistui Knit Nation 2010 tapahtumaan ja pääsi tutustumaan tämän Wollmeisen tätiin ihan perskohtaisesti.Elin kyllä hengessä mukana.Tervetuloa takaisin!

Ja Kotkan seudulle rantaudumme jälleen ehkä 19.8. pitkää viikonloppua viettämään!