...eilen illalla tantsuissa.Mukavaa kuunnella elävää musiikkia.Väkeä oli tosi vähän,olisiko lie parinkymmenen kilometrin päässä olevalla ukonilmalla ollut vaikutusta.Illan pimetessä luonto antoi aikamoisen valonäytelmän.

Yön olin nopeassa ja kipeässä mahataudissa,sitä on ollut liikkeellä.Noora ja Juuso on jo ollut kyseisessä taudissa.Maha oli niin kipiä,että ihan itkin...aamulla se oli jo ohi(onneksi!)

Saatoin tilata lankaa,sukkasellaista...Tapsankaupasta Fabelia,Opalia(yksivärisiä) ja testimielessä Filonan sukkalankaa.LankaKlubista tilasin muutaman kerän vielä.Ja ison kirjatilauksen tein Eetun ammattikoulua varten.Ihmettelin,miten pieni hintaero on uuden ja käytetyn välillä esim. Bookyssa.Vaivaiset 1,5e...ja 4 kirjaa 167,00e.On ne vaan arvokkaita.

Keskiviikkona sitten illalla nokka kohti Kotkaa.Kokoonpano vaihtui vähän.Juuson piti lähteä,mutta ei kehtaa sairasloman jälkeen pyytää lomaa,joten Eetu lähtee tilalle.Henna ja Joona on loma-anomukset kouluihin tehty,joten lähtijät on kasassa.Noora ja Juuso lähtee syyskuussa matkaan(ja Ehkäpä Hennakin).Onneksi on jo sen verran sopuisia lapset,ettei riitaa lähtövuoroista tule ja kaikki tulee toimeen kaikkien kanssa.

Nyt lähdetään 4 tunnin ajelulle kuskaamaan Juuso Kajaaniin ja Eetu Iisalmeen.Me siipan kanssa yhdessä hoidetaan lasten kuskaukset tai siis eihän miulla ole ajokorttia,mutta yhdessä me kuitenkin lapset hoidetaan oikeisiin osoitteisiin.Ja saadaan yhteistä aikaakin samalla :D

Mie yritän huomenna saada vähän kuvia otettua,huivista ja niistä tirppanoiden sukkasista!