Ajattelin minäkin kertoilla itsestäni enemmän...
Alunperin olen Jyväskylästä,meitä oli äiti,isä,2 vanhempaa siskoa(10v. ja 12v.vanhempia) ja minä.Olin lapsena hiljainen ja ujo,koulukiusattu. Opiskelin aikanaan kodinhoitajaksi ja opiskeluaikana tapasin mieheni...olimme tyttöjen kanssa naistentansseissa ja se oli menoa : ). Ensimmäinen lapsemme syntyi v.87, Jere,joka nyt tammikuussa lähtee armeijaan ja sen jälkeen on opiskelupaikka korkeakoulussa tietotekniikkapuolella. Äitini kuoli v.90,kun odotin toista lastamme,Hennaa,joka on nyt lukion 1.luokalla ja asuu 15km päässä yksikseen,pakkoratkaisu,koska lähin linja-autoyhteys kouluun on siellä asti!Juuso-poika syntyi v.91,täyttää maanantaina 15v.,on äitiä jo pidempi 9.luokkalainen.Noora syntyi v.93,erittäin vilkkaalla mielikuvituksella varustettu nuori nainen, Eetu syntyi v.94 ja on esimurrosikäinen nuorimies ja viimeisenä syntyi Joona v.95,perheen Duracel-paristolla varustettu,vilkas viikari. Joonaa odottaessani muutimme Kainuuseen...mieheni oli ennen muuttoamme yksityisyrittäjä ja 20 tuntia vuorokaudessa työtä tekevä,melko väsynyt mies. Halusimme puhtaaseen ilmaan,lapsemme on kaikki olleet niitä korvatulehduskierrelapsia(hui mikä sanahirviö). Asumme tällä hetkellä isossa omassa,vanhassa talossa,joka kaipaa jatkuvasti remonttia,ikuisuusprojekti!
Mieheni ja minä olemme molemmat tällä hetkellä työttöminä,kaipaamme asumaan vielä pohjoisempaan,emme ole sopeutuneet kunnolla tänne pieneen kylään,jossa nyt asumme,tai oikeastaan meitä ei ole täysin hyväksytty tänne!Olen aika yksinäinen,ystävät on Jyväskylässä asti.
Olemme toimineet tuki-ja lomaperheenä n.4 vuotta,ja lapsia meillä käy tällä hetkellä 7 ja vuoden alusta 2 lisää,huutava pula tukiperheistä!!!
Luonteestani ja harrastuksistani voisin myös kertoa...itken ja nauran herkästi,puhun paljon(en ole siis enää ujo),inhoan ylikaiken epäoikeudenmukaisuutta ja ihmisten pahoja puheita,"tuomitsemista" varallisuuden tai koulutuksen perusteellä ja rakastan miestäni ja lapsiani sekä eläimiä,joita meille on kertynyt melkoinen joukko,olen vähän laiska nykyään tekemään kotitöitä...mielummin neulon : ),leivon mielelläni ja tykkään tosi paljon tukiperhe"työstä",olemme aika kilttejä ja avuliaita,koko porukka : )
Sairastuin vuonna 2001 diabetekseen,jouduin 2 päiväksi teholle ja 4 viikoksi sairaalaan,elämänarvoni heitti kertaheitolla häränpyllyä ja nyt joudun pistämään insuliinia joka päivä useamman kerran.
Siinä pääpiirteittäin ja pikaisesti "elämänkaareni"!