...Jyväskylän messuilta kaamea yskä,lähinnä kuulostan möreäääniseltä koiralta,kun röhin. Mutta tuliaisena oli myös hyvä mieli tapaamisista,vanhoista tuttavista sekä uudesta :D Tosiaankin järjettömän hyvä mieli ja uusi malli paitaan,joka kulki uuden tuttavuuden päällä.Lankatarjonta oli messuilla valitettavan suppea,mutta Poppeli oli edustettuna ja sieltä löysin osan langoista uuteen paitaani,johon toivon mukaan saan ohjeen jotenkin,Novita talvi 2008,jota miulla ei ole.Kuvaa langoista en voi laittaa,koska patterit kamerasta loppu.

Tuliaisena myös mukeloille vaatteita.Kotona odotteli rikkimennyt pesukone,laakeri oli tehnyt tiltin.Pauli osaa sen korjata,mutta ajankohta on hamassa tulevaisuudessa töiden ja rekkakortin ajon vuoksi, ilman konetta ei tulla toimeen.Haettiin uusi,joka annetaan Hennulille,kunhan tuo vanha saadaan korjattua tai ei se edes vanhakaan ole,takuu kyllä oli mennyt jo umpeen.

Sairaslomalle  jään maanantaista lähtien,saan sen insuliinipumpun silloin.Odottelenkin jo normaalia olotilaa,vuodessa sellaisen olotilan unohtaa.

Erityisvilkutus Päiville ja Arille <3