...reissun jälkeisessä euforisessa tilassa,kunnon yöunet takana.Kotiin jääneet lapset oli pärjänneet hyvin.Talo oli lämmin ja kellään ei ollut nälkä.Oli keitto keitetty vanhemmillekkin valmiiksi ja muutenkin oli kokattu.Joten tumpeloita nuo nuoret ei ole.

Auto matkalla neuloskelin Revontulta.Jokusen kerroksen edistyi.Ja siippasen kanssa keskusteltiin jos vaikka mistä.Menomatkalla mm. ihmisten pahuudesta.Mie olen viime vuosiin asti  kotikasvatuksen ansiosta ollut sitä mieltä,että kukaan ei ole paha vaan toiset on heikompia kuin toiset.Olen muuttanut käsityksiä myös tästä asiasta.Mietittiin,että missä vaiheessa ihmisestä tulee paha ja miksi.Ei kai se syntymästä asti voi olla niin,vai onkohan se perinnöllistä vaiko kasvatuksen tulos? Siippanen kannustaa minua kirjoittamaan niistä asioista kuin ennenkin,olemaan oma itseni.Se on maailman parasta,että saan  oman perheen,läheisten ja ystävien kanssa olla oma itseni ja tulla hyväksytyksi sellaisena kuin on,vikoineen päivineen.

Kotipuuhien lisäksi yritän kuumeisella vimmalla neuloa ihanaa Rohelinea,ensimmäinen hiha on puolessa välissä.Siitä tulee ihana.

Unohdin kuvailla messuille viemäni tuliaiset,mm. Wollmeisea ja muuta lankaa,sekä kirjat!