...kun kuvien/kuvan kanssa yritän päivittää,ei onnistu.Päivitän nyt ainakin tämän ilman kuvaa ja linkkejä.Mutta kiitän Näppiä ja Amalia 48 tunnustuksesta.Lisään linkit ja tunnustuksen logon myöhemmin.

Valmistuneita ei juurikaan ole,Nooran tavis sukat valmiina ja toiset siniset on tuloillaan,samoin eräälle papparaiselle lapaset hiihtorukkasten sisään.Vielä olisi tilauksessa toisen papparaisen iäkkäälle koiralle tossut etutassuihin.Koiralla ikää jo reippaasti yli 10 vuotta ja on papalle huipputärkeä...

Lankaa olen ostanut tai oikeastaan tilannut,iloon.Toisesta tilauksesta tulee huivi Kipakan vaihdossa (lisään tämänkin linkin myöhemmin)keväinen/kesäinen huivivaihto on alkamassa.Kiitos Kipakalle jo etukäteen vaihdon järjestämisesta.

Ja toisesta tilauksesta tulee Pinaatti,ensimmäisen Pinaatin Bris lanka ei ollut riittävän "laskeutuvaa",vaan vartaloni väärässä kohdissa olevat kurvit vain korostuivat,hmm,persoonallisesti!

Eilen oltiin siipan kanssa paikallisessa kuppilassa katsomassa ja kuuntelemassa Janne Hurmetta.Tultiin kotiin jo Tuhkimon tapaan klo 24 huitteilla yöllä.Hyvä laulaja ja orkesterin pojat oli todella ammattilaisia.

Tänään on vuorossa optikolla näöntarkastuksessa käyntiä.Miulla ja siipalla rapistuu muukin kuin ulkonäkö näin ikää kun tulee.Ilta ja huominen menee leipoessa niitä hiivatin(sori!) kakkuja.Ensi viikolla saankin pitää lomaa torstaista alkaen...