...kommenteista ja tsempistä! Poika heräsi viime yönä 4 kertaa painajaisiin ja aamulla oli nuorella miehellä olo kuin katujyrän alle jääneellä.Lähti miun matkaan töihin,koska hammaslääkärin tarkastus vaurioiden selvittämiseksi oli klo 10...Noora on miulla TET-jaksolla töissä.Röntgen kuvissa ei onneksi ollut mitään poikkeavaa. Palaan vielä aamuun.Jäätiin linja-autosta duunipaikan kohdalle,ja vannon ettei poika,Noora enkä minä eleillä,ilmeillä,käsillä,sanoilla,ei mitenkään kohdalle sattuneille mamu-muksuille osoitettu huomiota.Silti 2 16-vuotiasta yritti karata Joonan päälle...ja ne 6 muuta nauroi...

Voin kyllä sanoa,että soitin kouluun Joonan luokanvalvojalle,ja sanoin että Nooran tai miun saattamana voi poika käydä tekemässä eilen jääneen tehtävän koulussa ja palauttaa kirjat.Opettajan mielestä koulu takaa pojan turvallisen oleilun koulussa,mutta mie en usko sitä.Joona on vaan jotenkin joutunut silmätikuksi,onko pojalla joku ilme tai ele sellainen...isänsä on joutunut kouluajoista asti kärsimään siitä,että ilmeet on tulkittu väärin.Painotan vielä,että me molemmat vahemmat ollaan niitä koulukiusattuja.

Sovittelu on perjantaina klo 13 koululla,ja pidän poikani puolia...

Sori,kun tekstit on taas tätä,käsitöihin ei oikein jaksa keskittyä,mie olen itkenyt paljon ja on ihan hyvä,että voin päiväkirjanomaisesti kirjottaa muistiin tuntojani ja tapahtumia.

Olen mie kuitenkin Vihervaaraa tehnyt,oikea hiha ja vartalo-osa on samoilla puikoilla,vasen hiha tulossa..